• Souschef sökes till Pio Matsal & Bar i Halmstad
    place Halmstad
warning Detta jobbet går inte längre att söka

Som Souchef på Pio Matsal & Bar är ditt uppdrag att:

Tillse att varje gäst som besöker Pio Matsal & Bar får bästa matupplevelse vid besöket, genom korrekt hantering av livsmedel, korrekta recept samt bästa möjliga presentation.

Vara uppdaterad på aktuella trender inom matkulturen och även insatt i hur konkurrensen ser ut i stan.

I enlighet med företagets mål och strategier, ansvara för avdelningens dagliga verksamhet, försäljningsresultat och effektivitet – innefattande drifts-, personal-, kvalitets- och ekonomiansvar. Souschef rapporterar till kökschef Lars Kapanen och svarar även för att goda relationer till våra samarbetspartners underhålles.

Alltid inhämta nödvändig information från kökschef samt bidra med sin kompetens och sitt engagemang för att stärka teamet. 

 

Vi erbjuder dig ett tryggt jobb i en härlig miljö. Med konkurrenskraftig lön, möjlighet till friskvårdsbidrag och flera andra förmåner hoppas vi kunna vara din nästa arbetsplats.

När? Tjänsten tillsätts under januari månad och intervjuer sker löpande.

Pssst... att alltid komma till en ren och fin arbetsmiljö är viktigt för oss. Därför lagar du maten och vårt köksstäd tar hand om det du glömde kvar på bänken, väggen eller i taket.

 

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

/Lars Kapanen


Om Pio Matsal & Bar

Pio Matsal och Bar är beläget mitt på Storgatan i centrala Halmstad och är en mycket väl etablerad restaurang. Redan 1969 slogs portarna upp för första gången och sedan dess har restaurangen varit ett självklart val att besöka bland såväl staden invånare som turister och resenärer från annan ort.

I lokalen huserar en varm och välkomnande atmosfär. Glädje från såväl medarbetare som gäster präglar vistelsen och genererar återkommande besök från världens alla hörn. I köket råder rustik matlagning från stadens vassaste talanger tillsammans moderna influenser och tolkningar. På golvet finner vi engagerade och medvetna medarbetare som alla tillsammans medverkar till att utveckla verksamheten och driva den framåt.

Restaurangen är öppen året runt från 17.00 och erbjuder dessutom lunchservering på lördagar för stadens förbistrosande. Lokalen är fördelad på två våningsplan och erbjuder runt 150 sittplatser. På sommaren öppnar vi dels upp en mindre uteservering om ytterligare 40 sittplatser. Men också en helt egen serveringsyta i helt annan tappning belägen mitt på Lilla torg, stadens hjärta.

Gå till arbetsgivarens karriärsida
info Highlights
  • category
    Jobbkategori Köksmästare och souschef
  • search
    Typ av tjänst Heltid, Vanlig anställning, Tillsvidare
  • attach_money
    Lön Fast månads- vecko- eller timlön
  • flag
    Språk Svenska, Engelska
  • work
    Erfarenhet 2-4 års erfarenhet
  • access_time
    Sista ansökningsdatum 2022-01-09
place Arbetsgivaren