Välkommen till Pio Matsal & Bar

Vilka är vi på Pio Matsal & Bar?

Pio Matsal och Bar är beläget mitt på Storgatan i centrala Halmstad och är en mycket väl etablerad restaurang. Redan 1969 slogs portarna upp för första gången och sedan dess har restaurangen varit ett självklart val att besöka bland såväl staden invånare som turister och resenärer från annan ort.

I lokalen huserar en varm och välkomnande atmosfär. Glädje från såväl medarbetare som gäster präglar vistelsen och genererar återkommande besök från världens alla hörn. I köket råder rustik matlagning från stadens vassaste talanger tillsammans moderna influenser och tolkningar. På golvet finner vi engagerade och medvetna medarbetare som alla tillsammans medverkar till att utveckla verksamheten och driva den framåt.

Restaurangen är öppen året runt från 17.00 och erbjuder dessutom lunchservering på lördagar för stadens förbistrosande. Lokalen är fördelad på två våningsplan och erbjuder runt 150 sittplatser. På sommaren öppnar vi dels upp en mindre uteservering om ytterligare 40 sittplatser. Men också en helt egen serveringsyta i helt annan tappning belägen mitt på Lilla torg, stadens hjärta.

Våra lediga jobb på Pio Matsal & Bar

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃