• Kockar till våra olika kök på Grand Hôtel i Stockholm
    place Stockholm
warning Detta jobbet går inte längre att söka

OM VÅRA KÖK

Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker efter dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning.

Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning, i samtliga av våra kök gör vi i största möjliga mån allt från grunden själva.

På Grand Hôtel finns ett flertal kök med olika inriktning:

Verandan

Ett á la carte kök som lagar lunch och middag. Här lagas klassisk svensk mat med en modern tvist. Menyn anpassas efter säsong och uppdateras kontinuerligt.

Event och Bankettkök

I Event och Bankettköket tillagas allt som serveras på våra Event. Här erbjuds en bred meny med inslag av svenska klassiker och internationella rätter som sätts enligt gästernas önskemål. På Grand Hôtel hålls allt från storslagna event till mindre privata bjudningar.

Styckbod

I vår styckbod tillreds klassiska kötträtter så som paté, korv, Wallenbergare och fonder. Styckning av kött och beredning av fisk ingår självklart i det dagliga arbetet som styckbodskock.

Cadierbaren

I centralköket lagas samtliga á la carte rätter som serveras i Cadierbaren och via Roomservice. Här lagas internationell mat med en meny som uppdateras löpande under året och anpassas efter säsong.

GRAND HOTEL SOM ARBETSPLATS

Då hotellet består av många olika restauranger och kök finns det för rätt person mycket goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att bygga en långsiktig kökskarriär inom hotellet. Du som anställd kommer både att få arbeta med högkvalitativa råvaror, en fantastisk produkt och kollegor med gedigen kunskap och erfarenhet. Det finns även ett kontinuerligt kunskapsutbyte och samarbete köken emellan.

Som kock på Grand Hôtel omfattas du av kollektivavtalet HRF avtalet.

VI SÖKER

Vi söker just nu efter en ny kock till varje team. Vi lägger stor vikt vid att du har ett genuint intresse och passion för yrket. Vidare söker vi efter dig som har följande egenskaper och kvalifikationer:

  • Positiv, strukturerad och noggrann
  • Minst tre års yrkesvana som kock, tidigare erfarenhet från svenska och internationella kök är ett krav
  • Dokumenterad kockutbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
  • Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år och tala flytande svenska eller engelska

Arbetstiderna kommer vara enligt ett rullande schema där arbete förekommer både på vardagar, kvällar och helger.

VI ERBJUDER:

  • En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda
  • En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
  • Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter
  • Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning gäller för samtliga tjänster
  • Anställningsförmåner och förmåner inom Grand Group

DIN ANSÖKAN

För att kunna bedöma din ansökan så korrekt som möjligt ber vi dig skriva in vilket i kök du är intresserad av att arbeta i din ansökan.

Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller.

Du som skickar in din ansökan och går vidare i processen kommer att bli inbjuden till hotellet inom kort.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


Om AB Nya Grand Hôtel

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

Gå till arbetsgivarens karriärsida
info Highlights
  • category
    Jobbkategori Kock
  • search
    Typ av tjänst Heltid, Vanlig anställning, Tillsvidare
  • attach_money
    Lön Fast månads- vecko- eller timlön
  • flag
    Språk Engelska
  • work
    Erfarenhet 2-4 års erfarenhet
  • access_time
    Sista ansökningsdatum 2023-07-07
place Arbetsgivaren