OM VÅRA KÖK
Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker efter dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning.
Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning, i samtliga av våra kök gör vi i största möjliga mån allt från grunden själva.
På Grand Hôtel finns ett flertal kök med olika inriktning:
Verandan
Ett á la carte kök som lagar lunch och middag. Här lagas klassisk svensk mat med en modern tvist. Menyn anpassas efter säsong och uppdateras kontinuerligt.
Event och Bankettkök
I Event och Bankettköket tillagas allt som serveras på våra Event. Här erbjuds en bred meny med inslag av svenska klassiker och internationella rätter som sätts enligt gästernas önskemål. På Grand Hôtel hålls allt från storslagna event till mindre privata bjudningar.
Styckbod
I vår styckbod tillreds klassiska kötträtter så som paté, korv, Wallenbergare och fonder. Styckning av kött och beredning av fisk ingår självklart i det dagliga arbetet som styckbodskock.
Cadierbaren
I centralköket lagas samtliga á la carte rätter som serveras i Cadierbaren och via Roomservice. Här lagas internationell mat med en meny som uppdateras löpande under året och anpassas efter säsong.
GRAND HOTEL SOM ARBETSPLATS
Då hotellet består av många olika restauranger och kök finns det för rätt person mycket goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att bygga en långsiktig kökskarriär inom hotellet. Du som anställd kommer både att få arbeta med högkvalitativa råvaror, en fantastisk produkt och kollegor med gedigen kunskap och erfarenhet. Det finns även ett kontinuerligt kunskapsutbyte och samarbete köken emellan.
Som kock på Grand Hôtel omfattas du av kollektivavtalet HRF avtalet.
VI SÖKER
Vi söker just nu efter en ny kock till varje team. Vi lägger stor vikt vid att du har ett genuint intresse och passion för yrket. Vidare söker vi efter dig som har följande egenskaper och kvalifikationer:
Arbetstiderna kommer vara enligt ett rullande schema där arbete förekommer både på vardagar, kvällar och helger.
VI ERBJUDER:
DIN ANSÖKAN
För att kunna bedöma din ansökan så korrekt som möjligt ber vi dig skriva in vilket i kök du är intresserad av att arbeta i din ansökan.
Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller.
Du som skickar in din ansökan och går vidare i processen kommer att bli inbjuden till hotellet inom kort.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.