Välkommen till AB Nya Grand Hôtel

Vilka är vi på AB Nya Grand Hôtel?

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm och några av Sveriges bästa restauranger finns i huset. Vi kan stoltsera med att vi serverat mat och dryck sedan hotellet byggdes 1874. För 100 år sedan byggdes också de första sommarverandorna på hotellet. Sedan dess har Verandan varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som besökande turister.

På Verandan erbjuder vi vår bufféfrukost, à la carte lunch och middag samt olika temaveckor med härliga bufféer och klassiska smörgåsbord.

I grundaren Regis Cadiers namn finns Cadierbaren - hit hittar alla hem, Stockholmare som hotellgäster och andra tillresta gäster. Den grandiosa baren rymmer after-work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Våra bartendrar är några av Sveriges bästa och vi erbjuder mat från vår stora barmeny, à la carte-frukost, lunch och Afternoon Tea.

Room Service finns på plats dygnet runt och serverar frukost, lunch, middag och allt däremellan vid alla tidpunkter.

Utöver detta har vi 24 eventlokaler som rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler.

Vår stora vinkällare som leds av en Head Sommelier är vida känd och har ett av de absolut största och mest prestigefyllda utbudet i norra Europa, vi har vidare egen styckbod, patisseri och floristavdelning i huset.
Sammantaget gör detta att Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är medlem i Leading Hotels of the World.

Våra lediga jobb på AB Nya Grand Hôtel

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃