info Beskrivning av jobb

OM GRAND HÔTEL
På Grand Hôtel strävar vi alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat- och dryckesupplevelser. Nu söker vi dig som har passion för matlagning och vill vara med och skapa en förstklassig frukostupplevelse för våra gäster.

Vi arbetar med högkvalitativa råvaror och lagar så mycket som möjligt från grunden. Vårt kök präglas av hantverk, noggrannhet och stolthet i varje moment.

OM ROLLEN
Som frukostkock på Grand Hôtel kommer du att spela en viktig roll i att ge våra gäster en fantastisk start på dagen. Du arbetar i ett engagerat team och ansvarar för att förbereda och tillaga frukostbuffé enligt våra höga kvalitetsstandarder.

Arbetsuppgifter inkluderar:

  • Förberedelse och tillagning av frukostbuffé och varma rätter
  • Säkerställa att maten håller hög kvalitet och presenteras på ett inbjudande sätt
  • Samarbete med kollegor för att säkerställa ett effektivt arbetsflöde
  • Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt gällande hygienregler

Arbetstider:
05:30–14:00 enligt rullande schema, inklusive arbete cirka varannan helg.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har minst fem års erfarenhet som kock, gärna med erfarenhet inom frukost
  • Har dokumenterad kockutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Är positiv, strukturerad och noggrann
  • Talar flytande engelska (svenska är meriterande)
  • Är minst 18 år

VI ERBJUDER:

  • En spännande tjänst på ett av Sveriges mest ikoniska hotell
  • Möjlighet att arbeta med högkvalitativa råvaror och kunniga kollegor
  • En internationell arbetsplats med stor mångfald
  • Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning
  • Förmåner inom Grand Group och kollektivavtal enligt HRF

ANSÖKAN
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag (31/8). Bakgrundskontroll ingår som en del av rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan idag!


Om AB Nya Grand Hôtel

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

Ansök till tjänsten
Ansök till tjänsten
info Highlights
  • category
    Jobbkategori Kock
  • search
    Typ av tjänst Heltid, Vanlig anställning, 6 månader eller längre
  • attach_money
    Lön Fast månads- vecko- eller timlön
  • flag
    Språk Engelska
  • work
    Erfarenhet 5 års erfarenhet eller mer
  • access_time
    Sista ansökningsdatum 2025-08-20
place Arbetsgivaren