trattorian

”Så lyckas vi på Trattorian hitta personal till vår krog 2017”

Att hitta personal inom hotell och restaurang är ofta lättare sagt än gjort. För många restauranger sköts rekryteringen av personer som har tusen andra uppgifter förutom att hitta folk. Trattorian är en välrenommerad krog på Norrmälarstrand i Stockholm och en del av restauranggruppen PDF Group. Torzan Torsell jobbar med driften av Trattorian och hade svårigheter att få tag i rätt personal – tills han hittade Cheffle. Här berättar Torzan hur Trattorian och Cheffle teamade ihop för att bygga en långsiktig, modern och framgångsrik rekrytering. Enter Torzan, driftchef Trattorian, Orangeriet, La Cucina och Pontonen Tjena Torzan! Till att börja med, kan du berätta lite om era tidigare problem med rekrytering? – Vi hade problem att att få fram rätt personal och det var mycket tidsslukande a...

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng