rekrytering

Var ska restaurangerna hitta personal i vinter?

Att hitta personal inom hotell- och restaurangbranschen blir allt klurigare. För många arbetsgivare är rekryteringen det kanske största problemet för att få till en framgångsrik verksamhet. Måste det vara så? Vi på Cheffle hjälper dagligen krogar över hela landet med våra smarta verktyg, och har snappat upp några tricks som kan hjälpa dig lyckas. Att lyfta luren till bemanningsföretag är en lösning, men kanske inte hållbart i längden. Här bjuder vi dig på två tips som är både ekonomiskt fördelaktiga och långsiktiga. Med den rådande personalbristen i branschen är det redan nu i vinter du behöver vässa era rekryteringsvanor – för risken är att dina konkurrenter redan har börjat med det. Tips 1: Finns på flera digitala kanaler samtidigt (och hur du gör det) Alltför ofta ser man krögare ...

”Så lyckas vi på Trattorian hitta personal till vår krog 2017”

Att hitta personal inom hotell och restaurang är ofta lättare sagt än gjort. För många restauranger sköts rekryteringen av personer som har tusen andra uppgifter förutom att hitta folk. Trattorian är en välrenommerad krog på Norrmälarstrand i Stockholm och en del av restauranggruppen PDF Group. Torzan Torsell jobbar med driften av Trattorian och hade svårigheter att få tag i rätt personal – tills han hittade Cheffle. Här berättar Torzan hur Trattorian och Cheffle teamade ihop för att bygga en långsiktig, modern och framgångsrik rekrytering. Enter Torzan, driftchef Trattorian, Orangeriet, La Cucina och Pontonen Tjena Torzan! Till att börja med, kan du berätta lite om era tidigare problem med rekrytering? – Vi hade problem att att få fram rätt personal och det var mycket tidsslukande a...

Så löste krogen Stora Gungan sin rekrytering med Cheffle

Rekrytering är ofta en stor utmaning. Särskilt för restauranger kan utmaningen till och med klassas som ett problem. Det saknas personal, tid och struktur när det ska rekryteras personal. Konsekvenserna för dålig rekrytering är ofta förödande. Det kan leda till  sämre slutprodukt, mer slit för befintlig personal och högre kostnader för att nämna några. En krog som i vintras hade lite svårt att hitta rätt personal var anrika Stora Gungan, beläget på Skansen i Stockholm. Vad gjorde dom då? Hörde av sig till yrkesnätverket Cheffle – och fick snabbt tag i rätt personal. Enter Liselotte Här är en intervju med Stora Gungans starka kvinna, Liselotte Sjöberg som berättar hur det gick till. Hej Liselotte! Berätta om era problem ni hade med rekryteringen? Problematiken med att rekrytera idag är helt...

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng