praktik

Gästblogg: Mina råd till dig som lärling

Idag jobbar Jakob på välrenommerade Hotell Torekov, och är mitt uppe i sin karriär inom restaurang. Men det har varit en väg att gå för att komma dit, och började, som för många andra, med en tid som lärling. I Chefflebloggen minns Jakob tillbaka på sin tid som lärling och ger några tips till dig som påbörjar banan nu. Mina råd till dig som lärling Att vara lärling är inte alltid helt lätt Jag hade en mentor en gång som kallade mig allt mellan himmel och jord. Jag tog skiten, för det gör man. Du är inte uppkäftig mot dom mer erfarna kockarna. Han frågade mig varför jag inte säger emot, varför jag inte knuffar tillbaka. Jag svarade att jag kommer göra det, en dag. Han garvade, jag garvade och det var allt. 1 minut senare höll han på likadant igen. Men så är det, “jargongen” i kö...

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng