personal

Så löste krogen Stora Gungan sin rekrytering med Cheffle

Rekrytering är ofta en stor utmaning. Särskilt för restauranger kan utmaningen till och med klassas som ett problem. Det saknas personal, tid och struktur när det ska rekryteras personal. Konsekvenserna för dålig rekrytering är ofta förödande. Det kan leda till  sämre slutprodukt, mer slit för befintlig personal och högre kostnader för att nämna några. En krog som i vintras hade lite svårt att hitta rätt personal var anrika Stora Gungan, beläget på Skansen i Stockholm. Vad gjorde dom då? Hörde av sig till yrkesnätverket Cheffle – och fick snabbt tag i rätt personal. Enter Liselotte Här är en intervju med Stora Gungans starka kvinna, Liselotte Sjöberg som berättar hur det gick till. Hej Liselotte! Berätta om era problem ni hade med rekryteringen? Problematiken med att rekrytera idag är helt...

Briljera på arbetsintervjun

I bloggserien ‘Såhär gör du’ ger vi dig tips för hur du blir vassare på saker som inte är direkt kopplat till din roll, men viktiga för att hjälpa din karriär framåt. I det här inlägget kollar vi närmare på vad som får dig att skina på arbetsintervjun! Såhär gör du: Briljera på arbetsintervjun Efter att ha skickat in ansökningar och letat jobb har du blivit kallad till intervju. Inom restaurangbranschen kan det ofta innebära att du får testjobba för att visa dina färdigheter i köket, kombinerat med en intervju där ni lär känna varandra. Dina skills i köket tränar du upp själv, så det här inlägget kommer fokusera på hur du kan briljera på intervjun! Gör din läxa Det viktigaste för att kunna sticka ut och göra ett gott intryck på en arbetsintervju börjar innan själva intervjun. Du behöver fö...

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng