ledarskap

Guiden som (gratis) hjälper dig ta hand om restaurangpersonal

Vill du bli en bättre chef och få din personal att prestera bättre? Som krögare, hotellchef eller ledare i branschen i allmänhet är fler och gladare gäster ofta målet med er verksamhet. Men få arbetsgivare verkar ha missat en hemlig väg till målet: Gladare personal Men hur får man det? Och inte nog med gladare – hur får man dom att prestera bättre? Vi på Cheffle ger er svar, riktningar och verktyg i denna gratis guide som vi sammanställt åt er. Klicka här för att ladda ned guide: Få din personal att må och prestera bättre I denna guide sammanställer vi: Vanliga fallgropar kring hur man jobbar med och coachar sin restaurangpersonal Sex områden att fokusera på gällande er personal och ert Employer brand som restaurang Hur ni kan ta reda på hur er personal mår och tycker Konkreta tips f...

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng