krögare

Guiden som (gratis) hjälper dig ta hand om restaurangpersonal

Vill du bli en bättre chef och få din personal att prestera bättre? Som krögare, hotellchef eller ledare i branschen i allmänhet är fler och gladare gäster ofta målet med er verksamhet. Men få arbetsgivare verkar ha missat en hemlig väg till målet: Gladare personal Men hur får man det? Och inte nog med gladare – hur får man dom att prestera bättre? Vi på Cheffle ger er svar, riktningar och verktyg i denna gratis guide som vi sammanställt åt er. Klicka här för att ladda ned guide: Få din personal att må och prestera bättre I denna guide sammanställer vi: Vanliga fallgropar kring hur man jobbar med och coachar sin restaurangpersonal Sex områden att fokusera på gällande er personal och ert Employer brand som restaurang Hur ni kan ta reda på hur er personal mår och tycker Konkreta tips f...

”Så lyckas vi på Trattorian hitta personal till vår krog 2017”

Att hitta personal inom hotell och restaurang är ofta lättare sagt än gjort. För många restauranger sköts rekryteringen av personer som har tusen andra uppgifter förutom att hitta folk. Trattorian är en välrenommerad krog på Norrmälarstrand i Stockholm och en del av restauranggruppen PDF Group. Torzan Torsell jobbar med driften av Trattorian och hade svårigheter att få tag i rätt personal – tills han hittade Cheffle. Här berättar Torzan hur Trattorian och Cheffle teamade ihop för att bygga en långsiktig, modern och framgångsrik rekrytering. Enter Torzan, driftchef Trattorian, Orangeriet, La Cucina och Pontonen Tjena Torzan! Till att börja med, kan du berätta lite om era tidigare problem med rekrytering? – Vi hade problem att att få fram rätt personal och det var mycket tidsslukande a...

Sex citat om hur en chef behandlar sina anställda

6 citat om hur man behandlar sina anställda Inom hotell- och restaurangbranschen pratar man ofta om service, maten och slutprodukten generellt. Men branschen utgörs ju inte bara av kundrelationen utan även en väldig mängd anställda. Hur behandlar och värdesätter ni krögare era anställda idag? Hur värdesätts du som anställd?  Här följer några citat att kanske hitta inspiration för hur man behandlar sina anställda. (Tyvärr är alla citat på engelska och för att inte riskera att något går “lost in translation” har vi valt att inte översätta citaten) “Employees who believe that management is concerned about them as a whole person – not just an employee – are more productive, more satisfied, more fulfilled. Satisfied employees mean satisfied customers, which leads to profitability.” ...

Gratis online-kurs av Cheffle!

Gratis onlinekurs! Något som förenar krögare, oavsett ambitionsnivå, är viljan att dra fler gäster. Utan gäster, inga intäkter. Genom att erbjuda bra service samt prisvärd och god mat ökar du chanserna att gästen återkommer eller rekommenderar dig till andra. Så service och köket är självklart väldigt viktigt för dig som krögare. Men hur får vi gästerna att ens få en chans att prova er fantastiska mat? Som du säkert svarade: För att få dit gästerna behöver du självklart marknadsföra er restaurang. Ett väldigt effektivt sätt, men som många missar, är att marknadsföra sig online. Vi spenderar allt mer tid framför skärmar, både mobiler, plattor och datorer, och vill du ha oss som gäster är det på skärmarna du vill visa upp er restaurang! Vi på Cheffle brinner för att göra restaurangbranschen ...

Chefflebloggen – För dig inom restaurang!

Första inlägget i Chefflebloggen I den här bloggen kommer vi dela det som kommer hjälpa din karriär inom restaurang framåt! Vare sig du jobbar som kock, bartender, krögare, diskare, hotellpersonal eller något annat hoppas Chefflebloggen kunna bjuda dig på tips och råd som du har användning av. I bloggen kommer vi bland annat att: Ge dig råd för att bli expert på en viss roll inom resturang Tips för inspiration och underhållning på lediga dagar mellan jobbpassen Ge dig knepen för att ta nästa steg i karriären Framöver kommer även gästbloggare från branschen att göra inhopp i bloggen, men mer om det framöver! Vi på Cheffle brinner för att göra restaurangbranschen lite vassare och vi tror att ett nätverk där vi alla möts och delar erfarenheter är ett steg i den riktningen. Vi vet att nätverke...

Startsida

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng