guide

10 frågor att ställa på arbetsintervjun med kockar

  Att intervjua någon är ett viktigt steg för att hitta rätt i rekryteringen. Som du säkert vet  hjälper Cheffle dig som arbetsgivare att hitta rätt kandidat, men låter dig själv få sköta intervjusteget. Vi tror att det är viktigt att du får bilda en uppfattning om personen själv. Med det sagt så vill vi såklart att även intervjun ska gå så bra som möjligt. Som arbetsgivare inom restaurang har du ofta fler arbetsuppgifter än att hålla arbetsintervjuer. Det är inte alltid lätt att ha tid och energi för att förbereda intervjun på bästa sätt. Därför har vi här sammanställt en intervjuguide med frågor som du kan ställa under intervjun. 10 frågor att ställa när du intervjuar kockar Några klassiker och några som kanske är lite annorlunda. Välj ut dom som du är intresserad av att veta. Allt ...

Lär dig rollen: Souschef

Funderar du på vad som krävs för att ta nästa steg i restaurangkarriären? I vår blogg-serie “Lär dig rollen” ger vi dig tips och råd för att bemästra en viss roll inom restaurangbranschen. Den här gången tittar vi närmare på vad som krävs för att bli en kick-ass Souschef! Vad är en Souschef? Rollen som souschef kan variera lite beroende på vem och vart du frågar. Back in the days betydde souschef för det mesta att man var boss över sin station, till exempel köttspis eller såsspis. Nu för tiden (i Sverige) agerar souschefen mer som den ansvarige precis under köksmästaren. Som souschef har du mer ansvar än en “vanlig” kock. Du står ofta för kontakten med yngre kockar, ser över leveransbeställningar och kan även få vara med och skriva menyn. Vad gör en grym SousChef? Ansvarsfull Som souschef ...

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng