arbetsintervju

Lönekollen 2018: Vad tjänar en Servitör/Servitris?

Vad tjänar en servitör eller servitris i Sverige 2018? När du söker jobb, ska få en befordran eller ha lönesamtal är det bra att vara förberedd. Att kolla med kollegor i branschen eller på jobbet är ett sätt, men det är också bra att kunna hänvisa till statistik och siffror när du ska förhandla om lönen. Statistiska Centralbyrån sammanställer varje år siffror för vilka genomsnittslöner som gäller för olika yrken. Det betyder alltså inte att det är just detta du kan begära, men sätter ändå det du begär i relation till något. Vi på Cheffle brinner för att hjälpa både arbetssökande och arbetsgivare att lyckas med matchen er mellan. Vår sammanställning Lönekollen försöker göra siffrorna lite mer lättillgängliga. Dessa siffror för vad man kan tjäna som servitör/servitris innefattar också rollen...

10 frågor att ställa på arbetsintervjun med kockar

  Att intervjua någon är ett viktigt steg för att hitta rätt i rekryteringen. Som du säkert vet  hjälper Cheffle dig som arbetsgivare att hitta rätt kandidat, men låter dig själv få sköta intervjusteget. Vi tror att det är viktigt att du får bilda en uppfattning om personen själv. Med det sagt så vill vi såklart att även intervjun ska gå så bra som möjligt. Som arbetsgivare inom restaurang har du ofta fler arbetsuppgifter än att hålla arbetsintervjuer. Det är inte alltid lätt att ha tid och energi för att förbereda intervjun på bästa sätt. Därför har vi här sammanställt en intervjuguide med frågor som du kan ställa under intervjun. 10 frågor att ställa när du intervjuar kockar Några klassiker och några som kanske är lite annorlunda. Välj ut dom som du är intresserad av att veta. Allt ...

Briljera på arbetsintervjun

I bloggserien ‘Såhär gör du’ ger vi dig tips för hur du blir vassare på saker som inte är direkt kopplat till din roll, men viktiga för att hjälpa din karriär framåt. I det här inlägget kollar vi närmare på vad som får dig att skina på arbetsintervjun! Såhär gör du: Briljera på arbetsintervjun Efter att ha skickat in ansökningar och letat jobb har du blivit kallad till intervju. Inom restaurangbranschen kan det ofta innebära att du får testjobba för att visa dina färdigheter i köket, kombinerat med en intervju där ni lär känna varandra. Dina skills i köket tränar du upp själv, så det här inlägget kommer fokusera på hur du kan briljera på intervjun! Gör din läxa Det viktigaste för att kunna sticka ut och göra ett gott intryck på en arbetsintervju börjar innan själva intervjun. Du behöver fö...

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng