Vi söker en ny servis på heltid som gillar mat & dryck samt sätter gästerna och service i fokus. Vi är ett litet team som jobbar nära varandra så du behöver kunna jobba i lag men vi ser även att du är självständig, kan ta egna initiativ och hänger med i ett högt tempo.
Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av matsalsarbete samt har en vilja och ett intresse av att lära dig mer inom service, mat och dryck.
Arbetsuppgifter inkluderar både stationer i matsalen och i våra chambre separéer och ett krav är att man ska kunna sköta sin station när det kommer till gästupplevelse, tid och service i allmänhet. Vi jobbar inte med specifika runners eller "nissar" utan vi alla hjälps åt när det kommer till att gå med mat, plocka disk och puts. Vi siktar på att ha roligt på jobbet och är ett sammansvetsat gäng som jobbar nära varandra om dagarna både inom servisen samt tillsammans med köket.
Tjänsten är en provanställning till att börja med på 6 månader för att sedan kunna gå vidare till en tillsvidareanställning. Schemat kommer att vara rullande med restrerande servis och man jobbar blandat både lunch och kväll.
Hoppas att vi hörs av!
Allt bäst!
Clara & Iréne
Hovmästare, Restaurang Copine
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
Jim & Jacob's Systerkrog.
Copine är en ambitiös kvarterskrog belägen på Kommendörsgatan på Östermalm i Stockholm.
Höga smaker och elegans i mat och stort vinfokus. Kunskap, personlighet och hjärta. Öppet lunch på vardagar samt kvällar tis-lör.
Med ca. 50 sittplatser i restaurangen samt en fullfjädrad cocktailbar med ytterligare 30 platser erbjuder vi även sällskap att boka ett av våra tre chambre separeér, för 10-20 personer.