Nu letar vi efter dig, till en sjönära servis-tjänst på Pråmen i Västerås hamn!
Vi söker serveringspersonal för tjänst i matsalen på Pråmen, samt under sommaren i vår sommarrestaurang Magasinet på kajen utanför. Självklart är dryckeskompetens och erfarenhet från liknade tjänster meriterande.
Du har ett brinnande intresse för service och människor samt en strävan efter att utvecklas och hjälpa till att utveckla oss tillsammans med övriga kollegor. Hög social kompetens och en positiv attityd, både mot kollegor och gäster är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet.
Medvetenhet om allt vi gör, från våra bönder som lägger ner så mycket tid och kärlek på sina råvaror till dess att tallriken lämnar köket och matsalspersonalen tar över och fortsätter förmedla denna medvetenhet och service till våra gäster.
Vi jobbar både dagtid, kvällar och helger. Du behöver kunna svenska i tal och skrift, samt kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.
Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan i dag!
Pråmen är en levande restaurang där gästen är i fokus tillsammans med mat och dryck i kombination!
Som restaurang jobbar vi med luncher, middagar och event.
Matlagningen har fokus på säsong, lokalt, vilt, fisk och skaldjur. Allas delaktighet är viktig och som ett team gör vi sakerna tillsammans för att nå våra mål. För att komplettera Pråmen så har vi även vår sommarkrog Magasinet, belägen på kajen utanför.
Magasinet är en sjönära sommarkrog med fokus på gäster, atmosfär, miljö och välsmakande rätter som serveras i högt tempo utan avkall på kvalitet och finess. Vår meny omfattar allt från sallader, smörrebröd, färska skaldjur, varmrätter och desserter.
Vi serverar full meny hela dagen, sju dagar i veckan. Magasinet i sig har anor från mitten 1900- tal och har fungerat som magasin för bojar, tampar och annan hamnutrustning. En tidigare central plats i hamnen som vi har återuppväckt, för att på vårt sätt återigen bli en plats full av liv, nu med glädje, mat och dryck.