Nu söker vi en engagerad Sous Chef till vårt prisbelönta köksteam som vill vara med och utvecklas med vår verksamhet.
Vi söker dig som:
- är en duktig kock och vill vara en förebild samt en ledare i köket
- är en sann lagspelare som trivs med ett högt tempo
- tar ansvar och gillar att skapa resultat
- är duktig på att beräkna lönsamhet och prissättning för att möta avdelningens mål
- leder genom exempel och genom att gå före
- har koll på kökets alla delar, från kvalité, miljö och hälsa till inventering samt ekonomi
- har B-körkort och tillgång till bil då regionala kommunikationer saknas
Önskade kvalifikationer:
- Arbetat som Sous Chef eller erfaren Kock
- Goda kunskaper inom menyplanering, hygien och köksekonomi
- Erfarenhet från hotell och konferens
- kunskaper i engelska (både tal och skrift) är meriterande
Dina personliga egenskaper:
- Du är driven och resultatorienterad
- Du är noggrann och har en känsla för detaljer
- Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team
- Du leder genom att vara en förebild och bidrar med din positivitet
Du rapporterar till Kökschef och tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och förlagda till vardagar, kväller och helger.
Sista ansökningsdag är 2023-06-18, men vi gör urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan.
Om Färna Herrgård & Spa
Färnaköket är flerfaldigt prisbelönt. Vi lagar mat med respekt för den naturliga råvaran och till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Varje årstid har sin egen identitet och återspeglas tydligt i menyn. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaine des Rotisseurs, White Guide och Eat Guide. I Färnaköket råder en härlig stämning och du får jobba på en av Västmanlands vackraste arbetsplatser!