VÄLKOMMEN IN I MATBARENS KÖK
Matbaren är en modern bistro, en informell restaurang i tiden. Vi erbjuder mellanstora rätter och passande drycker glasvis. Serveringen sker vid bord eller runt den stora bardisken. Med utgångspunkt i säsongens bästa råvaror skapas dagligen en levande meny.
Vi söker dig som är utbildad kock och som efter skolan arbetat några år och som därmed känner dig bekväm och hemmastadd i köket. Har du arbetat fine dining och/eller utomlands är detta naturligtvis meriterande.
Allt vi producerar i köket är gjort med kärlek och omsorg. Det är därför vi vill att du är engagerad, passionerad och nyfiken på att lära – och att bli lärd.
Vi är ett ungt och sammansvetsat team från flera delar av världen - med olika språk, bakgrund och erfarenheter. Men tillsammans delar vi den stora kärleken till mat och dryck.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde och lön efter överenskommelse. Arbetstiden är efter rullande schema där helgarbete förekommer.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
Ett besök hos oss ska vara en gastronomisk upplevelse för den som är intresserad av exklusiv enkelhet i en bekväm miljö med vänlig atmosfär. Ett restaurangbesök i tiden.
Min filosofi: Med en svensk identitet, på en regional plattform, skapar jag mitt kök. Ett kök som är öppet för både lokala och globala ingredienser och influenser. Ett kök som bygger på naturliga råvaror och naturlig smak – det naturliga köket.
Våra restauranger Matbaren och Seafood Gastro är belägna i Grand Hôtels byggnader, ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. I familjen MD ingår även ett Rågbrödsbageri på Tegnérgatan samt catering.
Välkommen!