• Souschef och en Spiskock sökes till Pråmen i Västerås
    place Västerås
warning Detta jobbet går inte längre att söka

Vi behöver bli fler. Nu letar vi efter en Souschef och en Spiskock.

Du har ett brinnande intresse för matlagning och en strävan efter att utvecklas.
Här arbetar vi alla nära tillsammans och personalgruppen/gruppkänslan är otroligt viktig för vår fortsatta utveckling.
Hög social kompetens och en positiv attityd är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet.

Medvetenhet om allt vi gör, från våra bönder som lägger ner så mycket tid och kärlek på sina råvaror till dess att tallrikar lämnar köket.

Här kommer du att vara en del av ett aktivt och kreativt kök där alla rätter och råvaror följer säsong med matchande drycker. Hög vinkunskap, tydlig inriktning och stort branschintresse.
Du bör ha en strävan att vilja arbeta med lokala råvaror då vi samarbetar med lokala fiskare, jägare och odlare.
Hel fisk och Helfall är en stor del av vår verksamhet.

Vi serverar lunch och middag med á la carte och avsmakningsmeny. Hos oss är serveringen aktiv och vi presenterar alltid mat och dryck vid bordet.

Schemat är ett fast rullande med både dagtid, kvällstids och lediga helger.
Lön efter avtal/överenskommelse.

Tjänsterna omfattar 100% med arbetsstart efter överenskommelse.

 

(Sous Chef)
I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med kökschefen planera rätter, schema och ekonomi.

Du behöver ha/vara:

                                        Brinnande intresse för matlagning

                                        Kreativ

                                        Kunskap i anatomi

                                        Goda ledaregenskaper

                                        Gilla det sociala

                                        Svenska i tal och skrift

                                        Kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.

                                        Enkelt kunna samarbeta med dina kollegor

                                        Flexibel med arbetstider då vi har gäster när andra är lediga

                                        Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst

                                        Ekonomisk förståelse

 

Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle!


Om Pråmen Västerås

Pråmen är en levande restaurang där gästen är i fokus tillsammans med mat och dryck i kombination!
Som restaurang jobbar vi med luncher och middagsevent. Våra "fasta" event är avsmakningsmenyer på 9-16 serveringar med tillhörande dryckespaket. Utöver det så skräddarsyr vi middagar efter våra gästers önskan och behov.
Matlagningen har fokus på säsong, lokalt, vilt, fisk och skaldjur. Allas delaktighet är viktig och som ett team gör vi sakerna tillsammans för att nå våra mål!
För att komplettera Pråmen så har vi även vår sommarkrog Magasinet, belägen på kajen utanför.

Magasinet är en sjönära sommarkrog med fokus på gäster, atmosfär, miljö och välsmakande enklare rätter som serveras i högt tempo utan avkall på kvalitet och finess. Vår meny omfattar allt från sallader, smörrebröd, färska skaldjur, varmrätter och desserter. Vi serverar full meny hela dagen, sju dagar i veckan.
Magasinet i sig har anor från mitten 1900- tal och har fungerat som magasin för bojar, tampar och annan hamnutrustning. En tidigare central plats i hamnen som vi har återuppväckt, för att på vårt sätt återigen bli en plats full av liv, nu med glädje, mat och dryck.


Gå till arbetsgivarens karriärsida
info Highlights
  • category
    Jobbkategori Köksmästare och souschef
  • search
    Typ av tjänst Heltid, Vanlig anställning, Tillsvidare
  • attach_money
    Lön Fast månads- vecko- eller timlön
  • flag
    Språk Svenska, Engelska
  • work
    Erfarenhet 2-4 års erfarenhet
  • access_time
    Sista ansökningsdatum 2022-03-30
place Arbetsgivaren