Vi söker serveringspersonal för en sjönära tjänst i matsalen på Pråmen i Västerås hamn, samt under sommaren i vår sommarrestaurang Magasinet på kajen utanför. Du har minst 3 års servisvana, och självklart är dryckeskompetens och erfarenhet från liknade tjänster meriterande.
Du har ett brinnande intresse för service och människor samt en strävan efter att lära dig nya saker samt hjälpa till att utveckla verksamheten tillsammans med övriga kollegor. Hög social kompetens och en positiv attityd, både mot kollegor och gäster, är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet.
Medvetenhet om allt vi gör, från våra bönder som lägger ner mycket tid och kärlek på sina råvaror, via köket till dess att servispersonal tar över och fortsätter förmedla denna medvetenhet och service till våra gäster - från första ögonkontakt till presentation av mat och dryck, och vidare genom hela måltidsupplevelsen till avslut för kvällen.
Här kommer du att jobba tillsammans med ett aktivt och kreativt kök där alla rätter och råvaror följer säsong med matchande drycker. Hög vinkunskap, tydlig inriktning och stort branschintresse.
Vi jobbar både dagtid, kvällar och helger. Du behöver kunna svenska i tal och skrift, samt kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.
Arbetstiderna är varierande, och lön efter avtal/överenskommelse.
Tjänsten omfattar 75 - 100% med arbetsstart efter överenskommelse.
Du behöver:
• Ha ett brinnande intresse för service
• Gilla det sociala
• Kunna svenska i tal och skrift
• Kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.
• Ha grunder i dryckeskunskap
• Ha vinkännedom
• Enkelt kunna samarbeta med dina kollegor
• Vara flexibel med arbetstider då vi har gäster när andra är lediga
• Ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan i dag!
Pråmen är en levande restaurang där gästen är i fokus tillsammans med mat och dryck i kombination!
Som restaurang jobbar vi med luncher, middagar och event.
Matlagningen har fokus på säsong, lokalt, vilt, fisk och skaldjur. Allas delaktighet är viktig och som ett team gör vi sakerna tillsammans för att nå våra mål. För att komplettera Pråmen så har vi även vår sommarkrog Magasinet, belägen på kajen utanför.
Magasinet är en sjönära sommarkrog med fokus på gäster, atmosfär, miljö och välsmakande rätter som serveras i högt tempo utan avkall på kvalitet och finess. Vår meny omfattar allt från sallader, smörrebröd, färska skaldjur, varmrätter och desserter.
Vi serverar full meny hela dagen, sju dagar i veckan. Magasinet i sig har anor från mitten 1900- tal och har fungerat som magasin för bojar, tampar och annan hamnutrustning. En tidigare central plats i hamnen som vi har återuppväckt, för att på vårt sätt återigen bli en plats full av liv, nu med glädje, mat och dryck.