Till vårt kök i herrgården söker vi nu dig som vill arbeta som souschef i kallskänken i ett glatt och kunnigt team. Som souschef kommer du skapa smakrika upplevelse för våra gäster, till frukost, lunch och á la carte. Tjänsten baseras på dagtid, kvällar och varannan helg. Du kommer ha övergripande ansvar över lunch, middagar och tillsammans med köksmästare och kökschef ansvar du för personal, schemaläggning, inköp och den dagliga driften.
Tillsammans med köksmästare och kökschef kommer du arbeta för att effektivisera och driva köket framåt, inspirera och motivera personal samt vara delaktig i framtagandet av nya menyer.
Om dig
Brinner du för smaker och matlagning? Då kanske du är Hooks Herrgårds nya tillskott!
Vi söker dig som har:
Arbetsglädje och servicekänsla är viktiga egenskaper - vi är kunniga, engagerade och vi har roligt tillsammans.
Tillsvidareanställning som inleds med provanställning.
Tillträde; omgående.
Möjlighet till boende på anläggningen under begränsad tid.
Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats ett flertal gånger, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som Food & Beverage manager och Alexander Frejd som Köksmästare.
Våra menyer varierar efter säsongens smaker och som en i vårt team finns det möjlighet att få bidra med din alldeles egna rätt på kvällsmenyn.
Visste du att vi har ett eget bageri där vi bakar frukostbröd, konferensfika och mycket mer? Eller att serverar ca 57 000 portioner ostkaka varje år?