Din roll hos oss
Vi söker en servis/servitör som kan starta sin tjänst omgående. Du som söker har dokumenterad erfarenhet från skola, restaurang, krog eller likvärdigt.
Du ansvarar för att presentera och inspirera gästerna i sitt val av mat och dryck. Du håller dig kontinuerligt uppdaterad om vår meny och dryckeslista så att vi med gott samarbete kan ge gästen en fantastik mat och dryckesupplevelse.
Allt vi producerar i kök och i matsal är gjort med kärlek och omsorg. Det är därför vi vill att du är engagerad, passionerad och nyfiken. Du vill lära såväl som att bli lärd och utvecklas i din roll hos oss.
Vi är ett ungt och sammansvetsat team från flera delar av världen - med olika språk, bakgrund och erfarenheter. Tillsammans delar vi den stora kärleken till mat och dryck.
Du behöver kunna prata svenska och engelska flytande.
Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av branschen.
Sommelierutbildning är meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde efter överenskommelse och lön enligt avtal. Arbetstiden är efter rullande schema där fokus ligger på arbete kvällstid och helger.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
Ett besök hos oss ska vara en gastronomisk upplevelse för den som är intresserad av exklusiv enkelhet i en bekväm miljö med vänlig atmosfär. Ett restaurangbesök i tiden.
Min filosofi: Med en svensk identitet, på en regional plattform, skapar jag mitt kök. Ett kök som är öppet för både lokala och globala ingredienser och influenser. Ett kök som bygger på naturliga råvaror och naturlig smak – det naturliga köket.
Våra restauranger Matbaren och Seafood Gastro är belägna i Grand Hôtels byggnader, ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. I familjen MD ingår även ett Rågbrödsbageri på Tegnérgatan samt catering.
Välkommen!