Vi söker nu fler pizzabagare som har tidigare erfarenhet inom pizzabakning, tidigare erfarenhet av vedugn meriteras.
Alla våra pizzor är bakade med omsorg i vår vedugn och alltid med bästa råvaror. Vi på Sjöbris älskar Napolitanskt inspirerade pizzor med San Marzano tomater & fior di latte.
Degen får kalljäsa till perfektion för att sedan möta vedugnens 400-gradiga hetta för att skapa ”leopardfläckarna” som ger den tydliga karamelliserade smaken. Toppas med det bästa från Västerbotten och Piemonte.
Vi har restaurangen öppen året runt.
Sjöbris är en restaurang på älven i Umeå. Vi är en livlig restaurang där det alltid händer något. Vintertid är vi en gastronomisk upplevelse med josper kolgrill, vedugnsbakade pizzor och stort fokus på skaldjur. När tiden går över till sommaren blir vi den naturliga mötesplatsen för Umeborna vid vattnet och solen med underhållning flera dagar i veckan, detta är våran högsäsong där vi har öppet från tidig morgon till sen natt.
Under hösten fokuserar vi på vår inglasade sjöbod och på vad hösten har att ge oss i både mat och dryckesväg. Vi jobbar gärna så lokalt vi kan men tar även inspiration från övriga världen.
Att jobba hos oss innebär att bli en del av Sjöbrisfamiljen. Vi är ett tight gäng med många nationaliteter och åldrar, vi hjälper till att utveckla varandra och vi strävar efter ett gemensamt mål - gästen!