Nu söker vi en erfaren, kreativ och ambitiös köksmästare till Conventum i Örebro. Vårt kök producerar luncher, middagar och fika till våra konferens- och kongressgäster. Vi arbetar med allt från den lilla affärslunchen på styrelsemötet till en trerätters festmiddag för 2500 personer på en stor kongress.
Du har en gedigen erfarenhet av att leda det praktiska köksarbetet med stora bokningar. Logistik, planering och köksekonomi är din hemmaplan. En högkvalitativ matkvalité och ett flexibelt kök är någonting som är avgörande för att lyckas i vårt uppdrag.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Du är stresstålig, engagerad och vill göra ditt bästa i alla lägen.
Conventum ingår i koncernen Elite Hotels of Sweden och är en stabil och trygg arbetsplats.
Du kommer leda vårt köksteam. Du kommer under en uppstartsperiod att ha möjlighet att jobba tillsammans med vår tidigare köksmästare.
Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift.
Praktikaliteter:
Vi ser framemot att höra från dig, välkommen med din ansökan via Cheffle!
Conventum är en av Sveriges största och modernaste anläggningar för kongresser, konferenser, konserter och mässor. Verksamheten har sedan anläggningens öppnande 2004 haft en mycket positiv utveckling. Anläggningen består av tre byggnader Conventum Arena, Kongresshuset samt Konferenshuset. Conventum besöks av över 200 000 gäster per år. Vår arena är 4800 kvadratmeter, vår kongresshall rymmer 1500 mötesdeltagare och vi har 21 konferenslokaler. Vi kan servera middag till över 2000 gäster vid ett och samma tillfälle och arrangerar konserter med över 5000 personer i publiken. Kongrexum ingår i Elite Hotels of Sweden som ägs av Bicky Chakraborty.