warning Detta jobbet går inte längre att söka

Vi söker kockar till vår bistro! En bistro som har fokus på fisk och skaldjur och utgår från nordiska råvaror. Vår bistromeny består av klassiska rätter och är säsongsanpassad för att ständigt utveckla oss själva samt ge våra gäster nyheter.

Framför luckan finns en av södra Stockholms finaste fisk- och skaldjursdiskar som inspirerar till att ha ”plat du jour” och är vårt skyltfönster ut mot restaurangen. Vi har funnits på samma adress sedan 1976 och har en stor stammispublik som besöker oss ofta.

Nu söker vi dig som vill arbeta och utveckla vår meny med premiumprodukter i ett starkt och ödmjukt köksgäng. Vi önskar en bakgrund där du arbetat i á la carte-kök några år, har erfarenhet av att sköta din station och att beställa råvaror för din service, men framför allt vilja arbeta i en miljö där man vill vara en del av ett härligt team.

Tjänster:
Kock dagtid - lunch och produktion
Kock kväll - á la carte och viss produktion

Hoppas vi ses
// Mia Ersson

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

 


Om Erssons Delibistro Fruängen

Erssons Delibistro är en lokal delihandlare som legat på samma adress sedan 1976.
Erssons har lunchservering, kvällsservering, Taka away-diskar samt vårt signum; fisk & skaldjur! Det är klassiska smaker med fokus på fisk & skaldjur.

En omfattande renovering gjordes 2019, då öppnade vi upp för á la carte.

Gå till arbetsgivarens karriärsida
info Highlights
  • category
    Jobbkategori Kock
  • search
    Typ av tjänst Heltid, Vanlig anställning, Tillsvidare
  • attach_money
    Lön Fast månads- vecko- eller timlön
  • flag
    Språk Svenska, Engelska
  • work
    Erfarenhet 2-4 års erfarenhet
  • access_time
    Sista ansökningsdatum 2022-09-25
place Arbetsgivaren