warning Detta jobbet går inte längre att söka

Vi söker nu en energifylld, erfaren och inspirerande front of house- heltid eller deltid.

Paul Taylor drivs av ett gäng som länge arbetat med hållbar kokkonst och servicekultur. Vi ser begränsningar som möjligheter och går igång på att laga mat på sätt som tar så lite resurser i anspråk som möjligt.

Vi använder oss av råvaror som finns tillgängliga just för årstiden (då de dessutom är som godast). Vi står i ständig dialog med våra odlare och producenter – hade vi tänkt göra en kålrotsrätt och får höra att det finns extra gott om svedjerova, anpassar vi oss gladeligen efter det.

Vi anser att odlare och producenter som arbetar hållbart ska ha skäligt betalt för sitt arbete. Det betyder att vi väljer bort leverantörer som besprutar sina grödor, använder antibiotika i djurfodret och levererar näringsfattiga råvaror. Det är därför våra rätter ibland kostar några tior mer än andra.

Vi hoppas vår entusiasm och skaparglädje ska smitta av sig. Få fler att förstå hur kul det kan vara att låta sig utmanas av begränsningar. Den mat som produceras på ett för planeten hållbart sätt är som av en händelse också bra för oss, för hälsan och hur vi mår. Det är med andra ord en skaplig win win situation.

Vi söker dig som har några års erfarenhet i restaurang och som är ordningsam, serviceminded och har ett stort intresse för mat och dryck. Du behärskar både svenska och engelska och arbetar alltid för att gästen ska få den bästa möjliga upplevelsen. 

Om du tror att du eller någon annan skulle passa för tjänsten vänligen kontakta oss.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


Om Paul Taylor Lanthandel

Paul Taylor Lanthandel - en restaurang och en lanthandel i hjärtat av
Sundbyberg där cirkularitet står i rampljuset. En unik plats där varje liten
detalj och råvara har fått en andra chans. Här tas allt tillvara vilket speglas i
både matlagningen och interiören. Överblivet bröd används till brödet som
bakas dagen efter, bordsskivor tillverkade av kronärtskockskal och
dricksglas gjorda av vinflaskbottnar.

Här kan du snubbla in om du vill köpa närproducerade råvaror och andra
hållbara attiraljer som går i linje med vårt cirkulära tänk. På tallriken kan du avnjuta en god lunch eller en kulinarisk middag tillagade på råvaror som är närodlade och med högsta kvalité från bönder och producenter. Paul Taylor är sannerligen en plats där man får uppleva hållbar matlagningskonst som förenar oss alla och som värnar om vår planet.

Gå till arbetsgivarens karriärsida
info Highlights
  • category
    Jobbkategori Servitris / Servitör
  • search
    Typ av tjänst Heltid, Vanlig anställning, 6 månader eller längre
  • attach_money
    Lön Fast månads- vecko- eller timlön
  • flag
    Språk Svenska, Engelska
  • work
    Erfarenhet 1-2 års erfarenhet
  • access_time
    Sista ansökningsdatum 2023-05-14
place Arbetsgivaren