Som köksmästare kommer du vara en central del i skapandet av hela gästupplevelsen på Vidbynäs. Du brinner lika mycket för gastronomi som att utveckla och motivera dina medarbetare genom ett inspirerande och tydligt ledarskap. Vi ser att du har gedigen erfarenhet av att driva och utveckla kök genom ekonomisk planering, kalkylering och personalekonomi, och du besitter goda kunskaper inom mat, dryck och värdskap.
Har du varit med och öppnat restaurang tidigare? Ännu bättre!
Du är strukturerad, proaktiv och tar egna initiativ, flexibel och van att hålla igång många olika arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du målmedveten, driven och ambitiös för att överträffa både gästers och medarbetares förväntningar. Du bidrar till positiv energi bland gäster och kollegor.
Tjänsten är 100% med 6 månaders provanställning. I din roll rapporterar du direkt till VD och i tjänsten ingår dag, kvälls och helgarbete. Lön och anställningsförmåner enligt överenskommelse. Tillträde omgående.
Varmt välkommen med din ansökan
Strax utanför Nykvarn, en dryg halvtimme med bil från Stockholm, ligger Vidbynäs Golf. Mellan greener och natur finner du vår restaurang som just nu totalrenoveras och öppnas i ny kostym med uppdaterat mat- och dryckeskoncept till våren.
Här finner du en villkorslös och storslagen brasseriemeny med hjärtat på rätt plats. Brasserie Vidbynäs serverar en väl tilltagen blandning av maträtter från hela Europa med hög igenkänningsfaktor. Franska mathantverk står sida vid sida med svenska klassiker och italienska favoriter. Nyfångade ostron från Normandies salta, mineralrika vatten och kött från svenska gårdar är exempel på vad du hittar här.