Välkommen till Skoterköket AB

Vilka är vi på Skoterköket AB?

Vi är en liten viltrestaurang i vackra Lofsdalen, ett fantastiskt läge med vacker utsikt över sjö och fjäll i en mysig och hemtrevlig miljö. Vi har riktat in oss på att förvalta det bästa närområdet har att erbjuda. Med hög kvalité och respekt till råvaran vill vi erbjuda våra gäster en smakupplevelse av Norrland i en mysig familjär miljö.
Huvudsakligt arbete i kök med matlagning så väl kall som varm mat. Arbetet gäller luncher samt a la carte.

Vi söker dig som vill vara med på våran resa. Att du delar vår kärlek till genuin matlagning och sätter stolthet i ditt arbete räknar vi med. Hos oss får du möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror direkt hämtade från Norrländska fjäll och skogar. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta i högt tempo, är noggrann med detaljerna och har en stor passion för matlagning där kvalitet rankas högt. Du är ansvarsfull och kreativ med goda egenskaper för smak och upplevelser.

Lofsdalen i sig är en mindre by med mycket att erbjuda. Här får du en vardag som består av bland annat skidåkning och skoteråkning i vacker miljö, om du vill. Eftersom byn är liten blir atmosfären oss företag emellan familjär och det är något som vi anser är unikt med vår lilla by. Här kombinerar du jobb med det bästa av alla världar.


Våra lediga jobb på Skoterköket AB

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃