Välkommen till Restaurang Storklinten

Vilka är vi på Restaurang Storklinten?

Att få jobba med skidåkning och vinteraktiviteter, det blir inte mycket roligare tycker vi. Personalen är vår allra största tillgång. Allas gemensamma engagemang och strävan efter att skapa en bra vinterupplevelse för våra gäster är mycket viktigt för oss. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och vi söker ständigt efter nya, duktiga medarbetare.

Storklinten erbjuder ett komplett utbud av mötesmöjligheter, högklassig logi, underbar mat och aktiviteter för alla våra gäster. Nu närmar sig vintern med stormsteg och vi behöver därför förstärka arbetsstyrkan med fler medarbetare. Vi söker nya medarbetare till reception, biljettförsäljning, skiduthyrning, skidliftar, restaurang, kök och lokalvård.

Vi erbjuder personalboende, personalmåltider och tillgång till gym och såklart skidåkning! De flesta av våra tjänster under säsong erbjuds som deltid eller extra vid behov. Vill du är du mer än välkommen att ansöka till flera tjänster och i regel kan man kombinare arbete på olika platser i anläggningen!

Våra lediga jobb på Restaurang Storklinten

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃