Välkommen till Restaurang OMAKA

Vilka är vi på Restaurang OMAKA?

På OMAKA står vi aldrig still, under 2021 så utökade vi vår verksamhet med lunch och behöver bygga på vårt team med fler starka medarbetare!

OMAKA öppnade i september 2020 där vi har valt att kombinera restaurang med bryggeri mitt på Östermalm i gamla Arkitekthögskolans byggnad. Nu behöver vi fylla på med nya talanger och söker dig inom kök som engageras av att vara en del av något där det personliga mötet värderas högt. Vi tror att med kunskap, kvalité och bra energi skapar man det kundbemötandet som sprider en härlig upplevelse för alla.

Vi har en hög nivå i köket som kombineras med våra egna brygder men även med andra drycker. Menyn som du kommer arbeta med består huvudsakligen av snacks och mellanrätter där vi inte fegar med smaker, vi ser även till att utveckla och byta ut rätterna med jämna mellanrum. Ledorden ”smak före stil” är något som vi på Omaka jobbar med, det innebär att vi sätter smakerna i första rummet och hittar inspiration från hela världen, men vi jobbar med noga utvalda råvaror från lokala producenter.

Våra lediga jobb på Restaurang OMAKA

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃