Välkommen till PG i Norrköping AB Matbaren

Vilka är vi på PG i Norrköping AB Matbaren?

Om PG i Norrköping AB

Mitt i centrala Norrköping, inom ett kvarters radie, ligger PG i Norrköping´s fyra enheter Matbaren, Terrassen, Social Club och restaurang Ànima, alla omgivna av vackra och kreativa utomhusmiljöer på en plats med gedigen industriell historik.

Matbaren står för det enkla men samtidigt klassiskt goda italienska köket med sina vedugnsbakade pizzor, härliga pastarätter och läckra à la carte. På Terrassen, Norrköpings bästa uteservering, hamnar du snabbt på medelhavets mötesplats där fräscha sallader blandas med småplock, välkylda drycker och varmrätter från vårt hjärtliga restaurangkök.

Kliver du sedan in dörr i dörr med Matbaren hamnar du på vår restaurang Ànima där du kan njuta ett brett utbud av olika mindre och större rätter från medelhavsområdet, ett vin- och champagnerum som inte går av för hackor och i skönt umgänge delar du med fördel maten runt bordet - helt enkelt ett nytt sätt att umgås!

Sist, men inte minst, har du Social Club som är vår alldeles egna festvåning i en fristående byggnad som du hyr för att utforma ditt egna event på ditt egna vis. På Social Club pratar vi om skräddarsydda lösningar exklusivt för dig, ditt event och dina gäster, på det sätt du vill ha det när det kommer till både mat, dryck, dekoration och övrigt innehåll, där du står för idéerna och vi för förverkligandet och endast fantasin sätter gränsen.

Såväl Matbaren, Terrassen, Social Club som restaurang Ànima erbjuder okomplicerade, avkopplande och familjära miljöer - kom som du är!

Våra lediga jobb på PG i Norrköping AB Matbaren

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃