Välkommen till Niklas & Friends AB

Vilka är vi på Niklas & Friends AB?

Niklas & Friends

Efter många år som kock på välrenommerade krogar runt om i världen och Stockholm kände jag att jag ville göra något eget - tillsammans med människor jag gillar.

Detta resulterade i Niklas & Friends som jag sedan 2015 byggt upp och driver tillsammans med mitt underbara team. Det är jag och mina Friends som gör det vi gör, hos oss är alla lika viktiga.

Under åren har vi byggt upp ett kompetent team som tillsammans fixar allt från riktigt bra mat och en snygg paketering. Hos oss hittar du kockar och personal med gedigna bakgrunder från Sveriges främsta restauranger och krogar.

”Drivkraften är viljan. Inte bara att laga riktigt god mat, utan även bjuda på upplevelser. Där dofter, smaker och texturer tillsammans gör matupplevelsen. Vi skapar levande och kreativa miljöer i Niklas & Friends anda där mat och dryck står i fokus".

Internationell frukost och café, vällagade luncher inspirerade från vårt kök som vi kallar New York- köket. Smårätter, snittar, veggie, spännande viner & och drinkar från världens alla hörn. Vår catering är i världsklass med flera tusen portioner om året runt om i Storstockholm och på Gotland under Almedalen.

Vi har idag 3 st restauranger i Hammarby Sjöstad och Sickla.

Väl mött
Niklas Nordberg med TEAM

Våra lediga jobb på Niklas & Friends AB

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃