Välkommen till Friends Corner

Vilka är vi på Friends Corner?

Friends Corner, By Niklas & Friends.

Efter många år som kockar på välrenommerade krogar runt om i världen och Stockholm kände vi att vi ville göra något eget - tillsammans med människor vi gillar. Detta resulterade i Friends Corner, By Niklas & Friends som vi sedan 2022 byggt upp och driver tillsammans med vårt underbara team. Det är vi och våra Friends som gör det vi gör, hos oss är alla lika viktiga.

Under åren har vi byggt upp ett kompetent team som tillsammans fixar allt från riktigt bra mat och en snygg paketering. ”Drivkraften är viljan". Inte bara att laga riktigt god mat, utan även bjuda på upplevelser där dofter, smaker och texturer tillsammans gör matupplevelsen. Vi skapar levande och kreativa miljöer i Niklas & Friends anda där mat och dryck står i fokus.

Internationell frukost och café, vällagade luncher inspirerade från vårt kök som vi kallar New York- köket. Vår catering är i världsklass och vi serverar flera tusen portioner om året runt om i Storstockholm och på Gotland under Almedalen. Niklas & Friends har idag 4 st restauranger i City, Hammarby Sjöstad och Sickla.

Våra lediga jobb på Friends Corner

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃