Välkommen till AG Kötthandel NK Saluhall

Vilka är vi på AG Kötthandel NK Saluhall?

AG Kötthandel
”Vi på AG har en passion för kött som ingen annan. Vi har dessutom pressat fram spårbarhet, skapat diskussion om ålder, kön samt hur djuret har levt. Med detta har vi lagt en grund vad bra kött är. Här på AG Kötthandel ska intresse och professionalism lysa igenom. Här kan gästerna ställa en massa frågor om uppfödning, detaljer och tillagning. Välkomna till framtidens köttupplevelse.”

Matbaren
Vi är inte bara en kötthandel, här finns även vår matbar. Vad sägs om en lunch, middag eller kanske en AW med kollegorna? Slå er ner vid baren eller något av ståborden, vi har ingen bordsbokning. Maten är vad vi kallar “klassiskt hantverk med finess”, vinerna noga utvalda och många i personalen kommer från Restaurang AG och Rolfs kök. De kommer snabbt att få dig att känna dig som hemma. Dryckesmässigt kommer vi jobba klassiskt med kvalité både för vardag och för de som vill lyxa till det, vi befinner oss trots allt på NK.”

Köttbutik
Luta dig mot disken och prata mörhet, smak, fettkappor och fiberriktning med oss. Bli inte förvånad om det är vi som håller låda. Vi älskar nämligen kött, i synnerhet när det är av bästa kvalitet och producerat med respekt för djur och natur. Som du säkert förstår är det precis vad du hittar hos oss. Här finns allt från Kobebiff och skotsk entrecôte till svenskt gårdskött samt lamm, fläsk och fågel. Vi hängmörar själva och sortimentet följer årstiderna.

Våra lediga jobb på AG Kötthandel NK Saluhall

Just nu finns inga aktiva jobbannonser. Kolla tillbaka om en stund så finns det säkert något nytt 😃