Dela

Pressmeddelande

Samarbete förenklar rekrytering för krögare

Pressmeddelande. Rekrytering är en ständigt återkommande uppgift för många krögare. För att underlätta detta inleder branschnätverket Svenska Krögare nu ett samarbete med den digitala mötesplatsen Cheffle kring rekrytering. Samarbetet ger Svenska Krögares medlemmar tillgång till rekryteringsverktyg och digitala jobbannonser.

samarbeteDet rapporteras gång på gång om en utbredd personalbrist för den svenska hotell- och restaurangbranschen. Samtidigt sker en fortsatt tillväxt för både hotell och restauranger i landet, vilket sätter stora krav på rekrytering för att hitta rätt personal. Branschnätverket Svenska Krögare märker av behovet för stöd kring rekrytering och inleder nu ett samarbete med den digitala mötesplatsen Cheffle. Medlemmarna hos Svenska Krögare erbjuds förmåner för att få tillgång till rekryteringsverktyg och digital jobbannonsering på Cheffle.se. Samarbetet börjar gälla omgående och har syfte att stärka rekryteringsprocessen för krögare runt om i landet.

  • Svenska Krögare är en inköpsorganisation med över 800 medlemmar och vår målsättning att förenkla en krögare/köksmästare/platschefers vardag. Dagligen kommunicerar våra medlemmar om problemen med rekrytering och personal. När vi fick höra om Cheffle’s produkt blev vi direkt imponerade och förstod snabbt att detta skulle hjälpa branschen, säger Peter Theorin, VD på Svenska Krögare

 

Cheffle är en digital mötesplats för hotell- och restaurangbranschen med fokus på nätverkande, samtal och rekrytering. På Cheffle kan alla yrkesverksamma inom branschen presentera sig själva professionellt, diskutera och läsa om branschen samt hitta jobb. Med branschanpassade rekryteringsverktyg och jobbannonser hjälper Cheffle restauranger och hotell över hela landet att nå rätt personal.

  • Vi tycker det är väldigt roligt och viktigt att Svenska Krögare går i bräschen för att lösa rekryteringsfrågan. Både Cheffle och Svenska Krögare jobbar för en mer professionell och effektiv bransch, vilket gör samarbetet klockrent, säger Emil Karlsson, VD på Cheffle.

 

Läs mer om Svenska Krögare: http://www.krogare.se

Läs mer om Cheffle: https://cheffle.se

Emil Karlsson - CEO Cheffle
Emil Karlsson, VD Cheffle
Tel 070-957 02 03
E-post emil@cheffle.se
Webbsida https://cheffle.se

Svenska Krögare Peter
Peter Theorin, CEO and Partner – Svenska Krögare
Tel 073-318 49 62
E-post peter@krogare.se
Webbsida http://www.krogare.se/

Dela

Lämna svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng