Dela

Blogg

Inspiration: Vad är receptet för framgångsrika restauranger?

Inspiration: Vad är receptet för framgångsrika restauranger?

Restaurangbranschen är full av kreativitet (och hårt arbete). Kreativitet börjar ofta med inspiration och där hoppas vi på Cheffle kunna hjälpa till. Vi älskar att läsa, lyssna och lära oss om olika delar av branschen, och kommer försöka spara dig tid genom att lyfta fram det mest spännande vi hittar.

En grym källa till inspiration, både för jobb och allt annat, är TED-talks. Om du inte hört talas om det förut är TED-talks videoklipp där experter och framstående inom alla möjliga områden delar med sig av sina kunskaper i videos.

Ett TED-talk vi fastnat för är med Aaron Silverman från Rose’s Luxury i Washington.

Hur lyckades Rose’s Luxury bli utnämnd till bästa nya restaurang i USA och växa från 27 till 64 anställda på två år?

Enligt Aaron är den största anledningen till framgångsrika restauranger dom anställda och i klippet nedan berättar han om varför just deras personal gör det så bra.

Aaron berättar hur referenser och attityder är nästan viktigare än dina erfarenheter. Vi på Cheffle tror också på detta. Därför har vi lanserat funktionen att Rekommendera/Intyga kollegor direkt här på plattformen. Ett klockrent sätt för dig som personal att stärka dig själv inför arbetsgivare. Du får dina rekommendationer samlade på ett ställe, att enkelt visa upp i framtiden. Be dina kollegor och tidigare arbetsgivare om en rekommendation på Cheffle idag!

Nåväl, här är klippet med Aarons TED-talk om receptet för framgångsrika restauranger:

Dela

Lämna svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng