Dela

Blogg

Gratis online-kurs av Cheffle!

Gratis onlinekurs!

Något som förenar krögare, oavsett ambitionsnivå, är viljan att dra fler gäster. Utan gäster, inga intäkter. Genom att erbjuda bra service samt prisvärd och god mat ökar du chanserna att gästen återkommer eller rekommenderar dig till andra. Så service och köket är självklart väldigt viktigt för dig som krögare. Men hur får vi gästerna att ens få en chans att prova er fantastiska mat?

Som du säkert svarade: För att få dit gästerna behöver du självklart marknadsföra er restaurang.

Ett väldigt effektivt sätt, men som många missar, är att marknadsföra sig online. Vi spenderar allt mer tid framför skärmar, både mobiler, plattor och datorer, och vill du ha oss som gäster är det på skärmarna du vill visa upp er restaurang!

Vi på Cheffle brinner för att göra restaurangbranschen vassare och tänkte just därför bjuda dig på 16 tips för hur du marknadsför din restaurang online.

Du kan signa upp för kursen med din mail eller Facebook-konto. Du får en munsbit per dag med ett tips.

Här hittar ni länken till kursen:

Marknadsför din restaurang online – Gratis, onlinekurs från Cheffle

 

Dela

Lämna svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng