Dela

Blogg

Det här vill talangerna veta innan dom söker en tjänst

Vi på Cheffle vill ständigt lära oss mer och förbättra besöksnäringen. Eftersom vi vill vara bäst på att länka ihop arbetsgivare och talangfull personal tänkte vi att det vore bra att undersöka vad det är som gör en bra arbetsplats egentligen.

Därför lät vi studenterna på högskolan i Grythyttan svara på några av våra frågor. En av dessa frågor var Vad som är viktigast att veta om en tjänst innan du söker och här har ni svaren.

Vad vill talangerna veta?

14-multiple-choice

 

Något att tänka på när du skriver jobbannonser

Notera att ingen nämnde Arbetsuppgifter som många annonser lägger stor vikt vid att beskriva. Vill man skriva annonser som förklarar det talangerna vill veta så är det alltså framförallt arbetsmiljön du bör beskriva. Några frågor att ha i åtanke:

  • Hur är stämningen på er arbetsplats?
  • Har ni bild på köket/restaurangen?
  • hur många arbetar där
  • vad är värdegrunderna på er arbetsplats

Viktigt också att vara tydlig med lönen, vilket vi försöker göra enkelt för er med våra mallar för annonser här på Cheffle.

Intressant också att arbetsvillkoren lyfts fram av framtidens talanger inom branschen. På Cheffle får alla företag fylla i om dom är medlemmar i Visita eller ej, varpå vi kontrollerar uppgifterna, men tänk på kanske att lyfta fram det i er annonstext också.

Använd Cheffles smarta jobbannonser idag

Vi är experter på att sprida jobbannonserna så att rätt talanger når era jobb. Vi har också samlat på oss bra med erfarenhet för hur annonser ska utformas för att få många ansökningar av rätt personal i den här branschen.

Fråga bara Olearys Uddevalla som i början på året anställde fjorton (14!) personer efter en (1) annons på Cheffle, eller Orangeriet i Stockholm som anställde två personer för bara några veckor sedan via våra annonser.

Anslut dig och ditt företag gratis idag och testa på varför våra jobbannonser fungerar för hotell och restauranger över hela landet!

Anslut dig gratis! 

Har du frågor eller funderingar, hör av dig på info@cheffle.se!

 

Dela

Lämna svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng