Dela

Blogg

Det här värdesätter unga inom Hotell och Restaurang

Vi på Cheffle vill ständigt lära oss mer och förbättra besöksnäringen. Eftersom vi vill vara bäst på att länka ihop arbetsgivare och talangfull personal tänkte vi att det vore bra att undersöka vad det är som gör en bra arbetsplats egentligen.

Vi tog vårt pick och pack och drog till Grythyttan i Örebro för att fråga framtidens stjärnor inom branschen. Under ca en och en halv timme diskuterade vi och studenterna hur dom vill ha både arbetsplats och jobbsökande. Här följer ett exempel på vad vi pratade om.

Fråga: Tre viktiga värdeord för ditt val av arbetsplats?

6-word-cloud

Här ser ni svaren. Ju fler som angav ett svar desto större storlek har ordet.

Lever er arbetsplats upp till dessa värdeord idag?

Intressant att just utveckling och gemenskapen i det här fallet ses så viktig när unga inom hotell och restaurang ska välja och trivas på sitt jobb. Kanske kan vara något att fundera på hur man förmedlar detta i både jobbannonser och hur man förbättrar det på arbetsplatsen.

De unga inom hotell och restaurang är morgondagens stjärnor – och därmed några vi på Cheffle tycker borde lyssnas till.

Håll utkik för mer

Detta var bara en av frågorna vi ställde under workshopen, och vill du veta mer om vår härliga bransch så håll utkik här på Cheffle.se.

 

 

 

 

 

 

Dela

Lämna svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng