Dela

Blogg

Cheffle tipsar: Mentorskap för ledare inom besöksnäringen

Cheffle tipsar

Vi på Cheffle vill vara med och försöka göra hotell- och restaurangbranschen bättre. Vi tror att vi gör det bäst tillsammans med er i branschen. Därför vill vi då och då passa på att lyfta fram initiativ som vi tycker är bra och fler borde se.

Nu vill vi tipsa om det ettåriga mentorskapsprogrammet Kulnet  för ledare i besöksnäringen som drivs av Visita med stöd av Visitas Fondförvaltning!

Vad är Kulnet?
Foto: Visita

Foto: Visita

Från Visitas hemsida:

Syftet med programmet är att bidra till den personliga utvecklingen så att man kan växa i sin ledarroll. I ett större perspektiv ska mentorprogrammet stärka kontakterna mellan etablerade chefer och näringens nya ledare.

Tidigare adepter har haft roller i allt från hovmästare och konferensansvariga till receptionschefer och egenföretagare.

Det ettåriga programmet startar i januari och avslutas i slutet på november. Mentorprogrammen bygger på dialogen mellan adepten och mentorn och de flesta träffas 6 – 12 gånger under året. Är det lite längre avstånd används ofta skype och telefon. Tillsammans hittar ni ett arbetssätt som passar er. Fem gånger per år träffas hela nätverket för gemensamma nätverksträffar.

Kriterier för att kunna söka

– Du har en befattning där du har ett medarbetarbetaransvar

– Du har en uttalad vilja att utvecklas i ditt ledarskap

– Du bör ha minst två års chefserfarenhet

– Din arbetsgivare är medlem i Visita

Känner du dig träffad är det bara in och ansöka!

Du gör det här:

http://web103.reachmee.com/ext/I006/472/job?site=7&lang=SE&validator=e669d407e7151be084518f6f02d80edb&job_id=33

Vi på Cheffle vill vara med och bygga och förbättra nätverkande inom besöksnäringen. “Offline-nätverk” som Kulnet är något vi tycker är jättebra och viktigt, och hoppas på Cheffle kunna bygga vidare på det även digitalt.

Anslut dig till Cheffle idag!

 

Dela

Lämna svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng