Dela

Pressmeddelande

Cheffle öppnar dörren för användare

Cheffle öppnar dörren för användare

Pressmeddelande. Cheffle släpper nu en beta-version, öppen för användare. Med erfarenhet från branschen tyckte grundarna att det saknades en mötesplats för krögare och personal att samla sitt nätverk och förenkla rekryteringsproccessen. Lösningen blev Cheffle där personal kan ladda upp sitt CV och söka jobb och krögare kan presentera sin verksamhet och lägga upp jobbannonser.

Restaurangbranschen har ett ständigt behov av personal, och ändå är rekryteringen så utspridd och komplicerad idag. Du borde kunna samla och bibehålla ditt professionella nätverk på ett ställe, säger Max Dyrhage, KTH-student och en av grundarna av Cheffle.

Beta-lansering öppen för användare

Under beta-lanseringen får alla nyanslutna krögare en gratis jobbannons att publicera. Att registrera sig på http://cheffle.se är gratis och kommer så att förbli. Nu vill man bygga en grund av användare.

Genom att registrera ditt CV och lägga upp jobbannons kan vi matcha personal och krögare på ett sätt som underlättar för båda parter, förklarar Emil Karlsson, också han KTH-student och grundare.

Till skillnad från Linkedin riktar sig Cheffle endast mot restaurangbranschen och har större fokus på jobbannonser och rekrytering.

För krögare erbjuder vi ett tidsparande verktyg som strukturerar och organiserar ansökningarna. Bättre rekrytering skapar bättre restauranger, avslutar Emil.

Dela

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng